Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

måndag 11 april 2011

TDM på åskådarplats

Kroppen börjar så sakteliga läka ihop efter den där kraschen. Förra veckan var dock ingen höjdare, speciellt inte efter maxtesten. Revbenen ogillade starkt att jag ventilerade på max (dessutom två gånger på samma dag). Resten av veckan gjorde det hiskeligt ont bara av att gå och stå. Hade planerat in och sett fram emot att få springa Terräng-DM i Ursvik som gick av stapeln igår, men icke. Testjoggade dagen innan och då kändes det rätt oskönt kan man säga. Surt sa räven då jag tror att jag hade haft tämligen goda chanser på den tunga banan + att vi (Vallentuna FK) med stor sannolikhet hade bärgat lagguldet då också. Ska leta i kalendern efter en ny litet pittoreskt lopp att delta i. Laser presterade dock mycket bra och spurtade(!!!) in som 2:a strax efter jänkaren Brandon. En bra generalrepetition till helgens Terräng-SM i Uppsala. Kan gå bra där för hans del.

I brist på tävling igår körde jag istället ett testcykelpass med ett något hårdare inslag. 4x10'/3'. #1-3 @350-364w (50-52rpm), #4 @402-420w (67-70rpm). Trevligt att få trycka på och flåsa under en lite längre stund. Cykelformen rent kraftmässigt verkar vara där i alla fall. Tekniken och känslan ute på vägen är något släpande dock, men det kommer väl så småningom. I guess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar