Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

tisdag 20 december 2011

Död snö

Fan. Det vita möglet har åter börjat falla från himlen. Jag ogillar det skarpt. De två senaste vintrarna har varit värdelösa med is och snö sent in i april. Jag hoppas innerligt att detta vita täcke smälter bort illa kvickt.

Förra veckan var relativt lugn träningsmässigt. Lite mer aktivitet i skolan med tentor och annat innan det ljuvliga jullovet (klar fördel med att ha börjat plugga igen). Tre kvalitetspass blev det + två stycken styrkepass och några distpass. Fortsätter väl på den inslagna vägen och berättar vad det kvalitativa var.

  • Tis: Roddmaskin 4x10'/3' växeltr. 2,5'(28-24-28-24-takt), totalsnitt 1:49.4/500m
  • Fre: Testcykel 3x15'/3' @333-339w
  • Lör: Roddmaskin 4x6'/4' (2'+4' = 2' "tröskelfart" + 4' Vo2-fart), totalsnitt 1:44.1/500m

Mmm...det var det. Den här veckan är det ju något som kallas jul som kommer infalla. Chokladaskintervaller lär bli en väl använd träningsform. Innan dess är dock tanken att göra ett 5000m-test på roddmaskinen. Troligtvis i morgon. Jag antar att jag skriver ett till inlägg då. Om resultatet blev tillräckligt bra det vill säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar