Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

måndag 28 juni 2010

Svettkotlett

Varmt är det utanför. Själv står man inomhus och svettas som en gris när solen står i zenit. Lätt upphetsande. Äh, jag har ändå lite ont i halsen, så träna kan jag inte göra. Borde dock försöka erhålla en jämnare bränna då den nu endast består av ansikte (ej panna), nästan hela armarna samt delar av benen. Fötterna är kritvita. Har en skarp rand ovanför efter skoöverdragen. Jäkligt snyggt.


Här ovan ser ni fasaden till simhallen på Rindö aka ångestkammaren. Det är alltså på gamla regementet Amf1 som denna är belägen. Här har många stackars tonårspojkar fått genomlida både det ena och det andra. Man kan fortfarande känna en stark doft av ångest som liksom etsat sig fast i murbruket. Här inne har värnpliktiga brutits ned för att sedan byggas upp och sedan brytas ned lite till. Har en kompis som genomförde sin tid här som A-dyk. Har en liten smårolig anekdot till detta. När han muckade fick han som omdöme av befälen: "Bra på att åsidosätta sitt eget välbefinnande". Vad ger man för respons på det? Tack?


Den här är ganska rolig. Den är uppsatt utanför simhallen (eller vattenhallen). Skulle vara mycket spännande att få läsa de förslag som lagts ned i denna låda (om nu någon vågade). Lär ju inte ha varit alltför populärt att ha kommit med konstruktiv kritik på deras mindre bra pedagogiska disposition. De sysslade nog mest med det beprövade (och omåttligt impopulära) "Management by fear" som approach till de små liven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar