Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

måndag 21 mars 2011

Tillbaka i rutinerna

Finally. En veckas träning i kroppen nu efter en veckas sjukdom. Bra där. Dock har det varit rätt segt i kroppen på de flesta av passen. Återhämtningsförmågan har fått sig en törn vilket har medfört ett något lägre tempo än vanligt. Skrapade ihop cirkus 11h förra veckan + ett styrkepass i alla fall. Bra "kom-i-gång-träning". Igår (söndags alltså) blev det ett kombopass med först 90min löpning i det varma vädret och sedan 90min monarkcykling i den varma lägenheten. Mycket behagligt att få röra på fläsket under en längre tid igen. Nu är det bara att hoppas på att snösmältningen fortsätter i rask takt. Igår hittade jag några schyssta barmarksstråk ute vid Elfvik. Obeskrivlig känsla att få springa på geggigt gräs. Muchos kulos.


Bjuder här på avslutningen av årets Milano -San Remo som gick av stapeln i lördags. Väldigt mycket med underhållning på de avslutande kilometrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar