Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

lördag 6 november 2010

Nybakat

Vi har haft slut på Vitargokakor i butiken i någon vecka. En kollega ringde då ner till Kalmar för att beställa ett gäng lådor och fick beskedet att de just hade bakat nya. Nybakade energikakor? Är det verkligen någon skillnad mot de som har legat till sig lite, frågade vi oss då. Svaret är ja med ett stort ja. Tog en vaniljbar igår efter att budet hade droppat av dem, och wow. Upplevde en mindre rennässans i munnen. Maken till krämigare och fluffigare bar får man leta länge efter. Så om jag skulle vara ni, skulle jag bege mig in till RS för att införskaffa en nybakad bar innan...den inte är så nybakad längre. Hädanefter kommer jag enbart tävla och träna med nybakat. Tog med en extra som kvällsmat också.
Den i särklass godaste energikakan på marknaden. Smälter lika fort i munnen likt ett paket margarin i en svettig finsk bastu, om den är nybakad det vill säga.

2 kommentarer: