Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

tisdag 8 februari 2011

Apropå ingenting

Så här ser nya Streak Racer ut i år. Enbart färguppdatering, men en rätt snygg sådan.


Så här ser godishyllan ut i den lokala butiken. Gott är det, men förbjuden frukt. Bilden får bli mitt substitut. Är det detta som kallas ögongodis?

Anyways. Två hårdare veckor är lagda till handlingarna och nu följer således en lugnare. Kör alltså 2:1-principen. Tycker att den funkar bra på mig. Den lugnare veckan innebär minskad totalmängd samt något avkortade kvalitetspass (i alla fall under 2/3 av veckan). Allt för att säkerställa en god tillgodogörelse av alla de svettiga timmar man de facto lagt ner. Använder mig av den gamla klyschan - "Hellre 10% undertränad, än 1% övertränad".

Imorgon är jag labbråtta åt Gullstrand och Stavhoppar-Martin. Nya tester i löpekonomistudien ska göras. Hoppas de har skrotat de där hörlurarna...

4 kommentarer:

  1. Som konstaterat in real life innan mag-ebolan from hell bröt ut så är orange färgen hela dagen på skorna för tillfället...

    Men är inte godis att anse som bränsle åt kroppen?

    SvaraRadera
  2. Streak är ju inte så intressant, Streak XC 2 däremot, där har du fin-fina skor!

    SvaraRadera
  3. @Swayze - Orange är väldigt inne just nu, och godis är ett högoktanigt bränsle indeed. Dock ska det förtäras vid valda tillfällen för att kunna åtnjuta kakeffekten.

    @Dunceor - Jupp, men Nike tar inte in XC2:an till Schweden. Tyvärr.

    SvaraRadera
  4. Det gör inget, de hade antagligen varit svindyra när man kan köpa dem billigt från USA ändå ;)

    SvaraRadera