Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

onsdag 23 februari 2011

XL och rodd

Som jag nämnde i måndagens inlägg är roddformen god just nu. Idag blev det 3x15'/4' på GIH:s fashionabla gym. Har aldrig kört så pass långa intervaller samt totalmängd förut, vilket medförde en viss oro innan. Oron var dock obefogad då jag inte hade några som helst problem att hålla farten idag. Snittider: 1:49.5 - 1:49.2 - 1:48.1. På sista testade jag att trycka de sista 2' och fick ner farten till 1:34 utan att slita för det. Gott. Ryggen känns dock rätt sliten efter allt roddmangel. Den får ju jobba en del i draget så att säga.

Bild från gårdagens XL-Gala i Globen. På bilden skymtas det suddiga 400m-löpare. En wiss man syns i blått i vänster bildkant. VIP-biljetterna gjorde aftonen till en mycket trevlig tillställning. Gratis är alltid godare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar