Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

fredag 24 december 2010

Aftonsnytt

Ingen julafton är ju komplett om man inte har fått röra på fläsket innan man sätter sig till bords och vältrar sig i kopiösa mängder mat av alla dess slag. Med anledning av detta begav vi (moi, Laser, Bambi och Supervet-Tompa) oss ut på en lagom löptur. Personligen hade jag sett fram emot en skogsrunda, men jag blev rätt omgående medveten om att så inte skulle bli fallet. En runda i lugnt till moderat (i dubbel bemärkelse) tempo genom villakvarteren i Enebyberg, Danderyd, Stocksund och Djursholm. Aristokraterna hade inte riktigt vaknat till liv, men några diplomatplåtar var ute och sladdade. Underlaget var mestadels rätt isigt och hårt. Inte ens i dessa trakter sandas det kontinuerligt. Anyways. Löpandet tog dryga 90min i anspråk.

Laser, Bambi och jag (han med frillan) efter genomfört pass. Dagens outfit skulle man kunna tro, men vi hade faktiskt jackor + tillbehör på oss också. Cirkus -12 vid starten. Varmt och behagligt alltså.

Laser, Bambi och Supervet-Tompa. laser har ett moderiktigt Brynjeunderställ på sig. Plus i kanten för det.

Dagens skoval - Adidas Adizero XT. Skaffade dem igår och invigde dem idag. Relativt tunna och lätta med en lagom mönstrad sula. Bra för vinterlöpning (om det hade varit den terrängen jag brukar springa i det vill säga). Blev en gnutta stel i vaderna. Inga skavsår eller obehag vilket är ett gott betyg för en sko man springer i för första gången. Vi kommer att ha mycket kul tillsammans framöver.

Näpp. Nu är det snart dags för ritualmiddagen och efter det chokladorgien. Måste rusa.

//Very merry Weihnachten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar