Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

onsdag 15 december 2010

Med hjälp av musiken

För tillfället är det mycket bra radio- och teveunderhållning i public servicenätet i form av Musikhjälpen. Ett väldans bra tidsfördriv och en väldans massa goa låtar. Eftersom att det är folket som önskar vilka låtar som ska spelas kan man få höra lite vad som helst. Det är även många inspirerande livespelningar titt som tätt. Som den insnöade P3-person jag är, njuter jag till fullo av detta. Ahh. Synd bara att man inte pallar vara vaken hela natten lång. Nu till det prekära problemet - vilken låt ska man själv ta och önska? Det finns ju miljarders miljarder låtar som man vill uppmärksamma lite extra. Tål att tänkas på.
Utvärderade förresten styrkeintervallerna igår med en empiriskt studie. Slängde på 6,5kg på Monarken och höll en kadens av 51-53rpm (skulle tro att det blev runt 52rpm i snitt), vilket i sin tur ger en effekt på 331-344w. Givetvis var det aningens mer ansträngande, men ändå klart hanterbart. Hittade ett steady state. För närvarande är det 4x8'/2'30'' som gäller. Vill spara på de längre godsakerna till mellandagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar