Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

tisdag 24 augusti 2010

Lite utvalda bilder från Falun

En trött men ändå skapligt nöjd Laser efter 10.000m-loppet. Gubbvadsstrumpeanvändandet sjunker allt längre ned i åldrarna. Runt 31.30 är utlovat på ALJ-Open den 5/10.


Klasskillnad. Efter ett sololopp i jämnfart där ingen annan hade en suck, inbromsande löpning på upploppet med segergest, trippat över mållinjen och gång ett tiotal meter framåt, vänder sig sedan om och först då kommer resten av medaljörerna i mål. Som sagt, klasskillnad.


Musse var ju helt überlägsen på allt han ställde upp i denna helg. Kudos till honom, men på 5000m-loppet var det ingen av de övriga som ens försökte grilla den gode hälleiten. En ny variant av "flygplanet" som segergest också.


Andreas "Mannen med capen" Svensson var ett föredöme med sina gubbvadsstrumpor. De rosa som han brukade på midnattsloppet var kanske aningens mer läckra dock. 2a i B-heatet på 15 blankt och nästpers i och med det.


Don Tomaso visade varför han är en supervet i hinderloppet. Han kom till Falun med ett pers på 9.53 och sprang sedan i loppet på 9.40! Nytt klubbrekord i Vallentuna. Inte illa med tanke på den något tuffa öppningen med 3.00 på den 1a kilometern. Nu får vi hoppas att han kan fila ned sina 2.02 på 800m också.


Lill-Sölves uppristade ben efter finalen på 1500m. Aj. Det gör ont att springa fort. Tror att det var efter en skuffning med Walldén in till sista kurvan. Skorna Walldén sprang i hade för övrigt moi sålt till honom, den bland medeldistansare überpopulära Nike Zoom Victory i 11.5 (bigfoot). Så ja, jag hade en del i hans silver.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar