Olof "Alf" Södergård som tidigare var en habil löpare (något sämre i dagsläget), men som numera (pga diverse skador) även pysslar med cykling och roddmaskin (ja, det är sant). Hyser en förkärlek till uthållighetsidrotter och fullkomligt älskar Monarks testcyklar.

fredag 20 augusti 2010

Pics från arenan

Start i det andra heatet på manliga 1500m. Ångesten ligger i luften. Rizze tog hem heat 1 på strax under 3,54 tämligen enkelt.




Här är en som jag tippar som medaljör på kvällens 10000m, Mastodont-Matz. Han var försiktigt optimistisk inför loppet. Lovade dock att skippa DS-Racer med ortopediska inlägg på fötterna. Bra där.



Ungefär mitt i loppet. Marcus Gustafsson anför och som 3e man syns Lill-Sölve som sträcker ut fint. Han kom senare att vara i fronten in till mål tätt tillsammans med Gefles Walldén (längst bak i bild). De kom in på ruhttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=7060669431215942351nt 3,52.


För fler bilder spana in Pcasa-albumet. Länk här.

Just det. Lyckades snacka till mig access till monarktestcyklarna nere i hallen. Gött. Då kan jag bedriva hård och härlig träning här. Moahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar